Calypso – dag #166-168 – Cadzand – Zierikzee – Benedensas – WSV Volkerak

Terug in thuishaven WSV Volkerak - Benedensas

In Cadzand krijg ik bezoek van Marcel. Mijn reïntegratiecoach van onze watersport vereniging. Zo hoor ik oa dat we nog steeds geen kabinet hebben, het Wilhelmus moeten zingen.. en ook dat WSV Volkerak nog steeds de mooiste verenigingshaven is!

Reintegratie-coach Marcel aan het werk
Reintegratie-coach Marcel aan het werk

Zijn bezoek is een welkome en mooie voorbereiding op mijn aanstaande landing in de thuishaven in Benedensas.
De Roompotsluis op Neeltje Jans herken ik nog. Het was mijn laatste sluis in bijna een half jaar… en nu weer de eerste, maar dan met de boeg huiswaarts:)

De Roompotsluis sluit een hoofdstuk
De Roompotsluis sluit een hoofdstuk

Maar eerst staat er nog een tussenstop in Zierikzee op het programma met een mooie pre-party met Yvonne en Dapper. Heerlijk om weer herenigd te zijn:)

Pre-party in Zierikzee
Pre-party in Zierikzee

De dag daarna vindt er nog veel meer hereniging plaats.. eerst mijn broer Kees met Onder de Draak.. dan Piet en Rietje met de Vivre, Marcel en Joke met de Aap en uiteindelijk ook Cindy met de Trots en een flinke gelegenheidsbemanning… om uiteindelijk op de steiger nog meer familie en vrienden aan te mogen treffen!

Kees vangt mij op
Kees vangt mij op

Ik ben blij dat ik deze droom heb kunnen leven. Zeker met zoveel steun van familie, vrienden, collega’s, klanten en zeker ook het thuisfront Yvonne en Dapper!
Deze Odyssee is voorlopig ten einde.. ik ben blij dat ik mijn reis met jullie heb kunnen delen, dank voor de vele leuke reacties! En zeker ook een bedankje voor Watersport-TV.nl. De vlogs en watersportnieuwtjes op jullie kanaal inspireren mij en ik hoop dat ik met mijn verslag ook anderen heb kunnen inspireren. En voor nu… The end:)

Author: Pieter@zeiljachtcalypso.nl

Sinds 2016 vaart Pieter van Hulten samen met Yvonne Dirven en hond Dapper met hun zeiljacht Calypso in de Nederlandse Delta.

7 thoughts on “Calypso – dag #166-168 – Cadzand – Zierikzee – Benedensas – WSV Volkerak”

 1. Geweldige trip Pieter !!!
  Bedankt voor je bijzondere inkijk. Vooral het prachtige beeldverslag van al die maanden zeilen.
  Hoop je snel te ontmoeten.
  Groeten,
  Arno.

 2. Geweldige afsluiting van een prachtig avontuur met een mooi beeldverslag van al die bijzondere momenten. Je hebt het volbracht en bent weer heelhuids bij mij en Dapper..fijn…..trots op je ??

 3. Het einde van een prachtig avontuur!
  Geweldig dat je ons deelgenoot hebt laten zijn van het wel en wee van deze bijzondere reis.
  Ik heb genoten van je verhalen en beelden.
  Samen met mijn man Rob hoop ik ooit ook zo’n reis te mogen maken.

  Bedankt Pieter en welkom thuis!
  Wellicht tot ziens.

Leave a Reply