Calypso – Dag#111-114 Malaga – Gibraltar – Feria!

De zuilen van Hercules

Ik heb niet stil gelegen, na Allicante en Almerimar ben ik in Malaga beland! Natuurlijk in afwachting van Yvonne die weer voor drie weken aanmonstert om zuid Portugal en Cascais bij Lissabon te verkennen.

Banksy in Malaga
Banksy in Malaga

In Malaga loop ik nog tegen mooie graffiti op met onder andere een Banksy (of replica:).
Als welkomstfeestje neem ik Yvonne mee naar de Feria.. het tiendaagse feest waarin de herovering van Malaga op de Moren wordt gevierd.

Cartogal is speciaal voor de Feria
Cartojal is speciaal voor de Feria

Uiteraard hebben we na zes weken sinds haar vertrek veel bij te praten. We hebben bijna geen tijd voor de Koningin van de Feria:)

De Koningin van de Feria 2017
De Koningin van de Feria 2017

Het feest in Malaga is ook een beetje het afscheidsfeest van de Middenlandse Zee.. de volgende dag verlaten we via de Zuilen van Hercules de Mediterranee… Vanuit Gibraltar zullen we koers zetten naar Barbate, Cadiz en verder…

Author: Pieter@zeiljachtcalypso.nl

Sinds 2016 vaart Pieter van Hulten samen met Yvonne Dirven en hond Dapper met hun zeiljacht Calypso in de Nederlandse Delta.

10 thoughts on “Calypso – Dag#111-114 Malaga – Gibraltar – Feria!”

  1. het swingt weer heerlijk. zou bijna dansend de kamer doorgaan. Nog even geduld daarmee.
    Weer heel mooi filmpje.
    Groet en kus van ons.

  2. Leuk jullie reacties te lezen! Het voelde weer even meer als vakantie dan als een expeditie:) Bij het bezoek aan de apen(t)rots hebben we nog net op tijd de spaanse vlag verruild voor die van Gibraltar.. ligt gevoelig daar:) Alhoewel britten gewoon de red ensign voeren… tsss. En tof om te lezen dat het goed gaat met Dapper!
    Liefs van ons!

Leave a Reply