Calypso – Dag #82-100 Odyssee laten bezinken

Valetta indrukwekkende vestingstad

Na het volbrengen van de missie om de Calypso thuis te brengen was het even tijd om de boel te laten bezinken:) Natuurlijk heb ik met Corne het volbrengen van de missie nog gepast gevierd en ook Malta nog nader verkend.

Calypso in de Bleu Lagoon
Calypso in de Bleu Lagoon

De Bleu Lagoon, de kruisvaarders vesting Valetta…
Maar uiteindelijk is het ook weer prettig om de steven te wenden en huiswaarts te gaan. Naar mijn eigen Ithaka in Breda.

Schaduwplek redt levens
Schaduwplek redt levens

De hitte in de mediterrane blijkt ook een echt ding te zijn. Mijn vaarplanning verschuift naar de vroege ochtenden en de zeiltrim naar een optimaal schaduw effect..
Terugkomen ga ik zeker. De Mediterrane kent een ongekende historie en prachtige plekken die ik buiten Juli en Augustus zeker nog eens ga bezoeken…

Author: Pieter@zeiljachtcalypso.nl

Sinds 2016 vaart Pieter van Hulten samen met Yvonne Dirven en hond Dapper met hun zeiljacht Calypso in de Nederlandse Delta.

7 thoughts on “Calypso – Dag #82-100 Odyssee laten bezinken”

    1. Goede reis Pieter! Wel leuk om weer een filmpje van je te zien met altijd weer leerzame en compacte achtergrondinformatie. Top hoor! Over ruim een weekje weer samen met Yvonne genieten! Fijne weken samen! ? Groetjes

  1. Hoi schat, leuk weer een filmpje te zien. Meteen kunnen begrijpen dat je hoog in de mast prima hebt doorstaan. (blij dat we dat achteraf pas zien !!!!). Moeders he..
    Ik hoop voor je dat de ergste hitte minder gaat worden, hier is het niets bijzonder weer.
    Alles goed verder bij ons en tot de volgende keer. Gezellig om af en toe telefonisch contact te hebben. Kus.

Leave a Reply