Calypso – Dag #43-46 Isla Espalmador – Ibiza-stad – Cala Vadella – vakantiestemming:)

Dalt Villa is Unesco werelderfgoed

Mijn expeditie krijgt een steeds hoger vakantie-gehalte:) Met Yvonne lig ik eerst bij Isla Espalmador, stappen we in de Yvonne 2 voor

Yvonne 2 is makkelijk voor de boodschappen
Yvonne 2 is makkelijk voor de boodschappen

boodschappen in Puerto Sabina op Formentera… en via het te hippe Ibiza-stad zetten we koers naar… Cala Vadella, een paradijselijk oord:)

Cala Valdella is een prachtige baai
Cala Valdella is een prachtige baai

Author: Pieter@zeiljachtcalypso.nl

Sinds 2016 vaart Pieter van Hulten samen met Yvonne Dirven en hond Dapper met hun zeiljacht Calypso in de Nederlandse Delta.

20 thoughts on “Calypso – Dag #43-46 Isla Espalmador – Ibiza-stad – Cala Vadella – vakantiestemming:)”

 1. Yvonne, jij hebt het echt gied begrepen en bekeken! Volgende keer ga ik ook de tweede maand mee ?
  Geniet ervan. En Pieter: je weet nu welk aas werkt. Nu nog een lijn en een haakje! (Liggen in de bakskist)
  Groetjes Kees ??

  1. Sorry kees. Ik had niet willen ruilen. Maar dit is idd heerlijk. Een vlg keer hier een boot huren, lijkt me een betere optie ⛵️??

 2. Dalt Villa natuurlijk een herkenbare plaats voor hanneke en mij . Echt een mooi en gezellig plaatsje als je op het juiste moment komt !!!! Mooi filmpje hoor . Veel plezier nog

 3. Tis inderdaad allemaal niet zo vervelend op het moment:) Morgen gaan we verder noordwaarts… En dan het volgende eiland; Mallorca…
  Nooit geweest, dus we zijn benieuwd!

 4. Ik hoop wel dat jullie weer nuchter zijn na de liters !!!!!!!! Sangria. Ons geheim.
  Kees ergens in aug. sept. zijn er nog een paar weken vrij (ik krijg je vader de deur niet om aan te monsteren). en rollators willen ze niet aan boord, zonde zonde.
  Geniet he mensen en vooral goede vaart. Knuffel.

 5. oja wij gaan nu aan boord ergens in Brouwershaven, ons huis wordt bewaakt door Amber die ook weleens even op “haar eigen wil….”. schip ahoy .

 6. Lieve Yvonne en Pieter,
  Nou Dapper en ik hebben het nog steeds heel erg naar ons zien hier aan de costa Chaszee… Heerlijk vanaf gisteren alweer weekend. Gaan dadelijk samen naar het bos.
  Lekker niet veel dit weekend dus ik en Dapper gaan dit weekend maximaal van jullie “strandhuis” en rondom genieten! komen leuke andere hondenbaasjes tegen…heel gezellig!
  Wat ontzettend leuk filmpje weer zowel met ondertiteling als live en natuurlijk weer met een beetje geschiedenisles van onze bijzondere avonturier Pieter Costeau! Altijd fijn dit enpassant mee te krijgen! Waarvoor mijn dank Pieter!

  Ja, en daar liggen jullie dan tussen al die jetsets van de wereld aan de baai van Ibizastad….Hebben jullie toch maar weer mooi voor elkaar Pieter en Yvonne!
  Leuk weer even een kleine impressie te krijgen van Ibizastad zelf, haar leuke straatjes met Ibiza kleding en sieraden….en de dansclubs! hartstikke leuk jullie dan even in de club te zien dansen! top top top!. Zou bijna zo over gaan vliegen…Maar dan moet er weer iemand op Dapper passen…haha..mijn tijd komt wel weer en met deze filmpjes en verslagen van jullie geniet ik lekker met jullie nu mee!

  En nu dus in rustige baai bij Cala Vadella met mooi uitzicht op het land daar.
  Gaan jullie ook nog naar Es Cana? daar is toch de meest authentieke hippiemarkt wat ik me (pfff..inmiddels al weer meer dan 37 jaar geleden, geloof dat ik toen ook bijna nog een hippie was…) nog kan herinneren…Haha..Fons en ik in die tijd(zaten toen in cala llonga..) huurden een fiat 500 (vreemd eigenlijk italiaanse auto daar op ibiza…denk ik nu ineens..haha) en reden toen kris kras met dat kleine autootje door heel Ibiza. Leuke herinneringen komen weer terug nu ik jullie filmpje zie!

  Ben benieuwd Yvonne wat jullie daar nog meer beleven. Ondanks dat veel BNers en toeristen hier naar toegaan, blijft het nog steeds een van de heerlijk relaxte eilanden hoor ik altijd.
  Geniet samen met volle teugen van alle momenten daar he? veel liefs en ook knuffel van Dapper en mij! Xxxx

  1. Hoi lieve El, leuk dat het bij jou zoveel mooie herinneringen oproept. Geniet nog lekker van huis en vrije tijd. Veel liefs. Yvonne en pieter ⛵️?❤️

 7. Doen we zeker hier Yvonne! En vandaag ben ik met vriend die een Husky heeft (ook een vrouwtje) heerlijk gaan wandelen langs de mark en kikkerpadje. Hebben vanaf 11 tot 13 u gewandeld en bij kikkerpadje zijn Dapper en Bo (zo heet de Husky) lekker in het water aan linkerkant gaan zwemmen…Dapper wilde er bijna niet meer uit! Daarna hebben Dapper en ik ook een hondje uit het water gelokt die al 30 minuten zat te dolen op het water…Baasje werd een klein beetje paniekerig…maar Dapper en ik kregen hem uit het water en weer terug bij zijn baasje! zo zien jullie dat Dapper en ik hier in de costa Breda ook avonturen beleven. Nu ligt Dapper lekker languit in de tuin bij te komen van welverdiende rust!

  En hoe maken jullie het daar op Ibiza? Weer bijzondere dingen gedaan?
  Geniet er volop van! Liefs en dikke knuffel voor jullie beiden van Dapper en mij! Xx

Leave a Reply