Calypso – dag #41 42 Moraira – Isla Espalmador – eindelijk de eilanden

Calypso eindelijk bij de eilanden

Vanuit Alicante varen we in eerste instantie richting Calpe maar stoppen pas in Moraira.. alwaar we in het strijdtoneel van Moren en Christenen terecht komen..

Moraira strijdtoneel van Moren en Christenen
Moraira strijdtoneel van Moren en Christenen

We weten dit te ontvluchten om uiteindelijk de Balearen te bereiken.. Isla Espalmadora met een mooie baai en zonsondergang.. Eindelijk de eilanden!

Balearen voor kapitalistiche hippies
Balearen voor kapitalistiche hippies

De mooring blijkt niet gratis.. de oude hippie eilanden lijken in kapitalisme te zijn vervallen.

Author: Pieter@zeiljachtcalypso.nl

Sinds 2016 vaart Pieter van Hulten samen met Yvonne Dirven en hond Dapper met hun zeiljacht Calypso in de Nederlandse Delta.

11 thoughts on “Calypso – dag #41 42 Moraira – Isla Espalmador – eindelijk de eilanden”

  1. Wat was dat een heerlijke vakantie he Yvonne. Veel gezien, fijne gesprekken, gelachen, gehuild, lekker gekookt, gezwommen zonder groene haren te krijgen., gezocht naar sleutels, parkeergarage met super smalle plaatsjes. Enz.

    Geen startpiloot meer nodig??

  2. Wat een mooi filmpje yvonne en Pieter toch prachtig al die andere culturen die je beleefd op jullie reis . En lekker warm ook natuurlijk maar hier ook hoor . Zo te merken geen problemen meer

  3. Je doet het fantastisch Pieter! Wow, wat komt daar toch allemaal een hoop bij kijken en dat je dat in je uppie allemaal durft en doet, respect hoor. Nu natuurlijk met hulp van Yvonne, straks echt alleen, maar het is nu toch wel tijd om vooral lekker te genieten samen. Het weer is top zo te zien, houden zo. Wij gaan hier morgen starten met het Stiltefestival maar dit is toch wel een stuk spannender lijkt me. Het ga je goed verder! En houd vooral alles heel.

Leave a Reply